CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

6. feb. 2008

Andre blogg sider!

Nå har vi fått i lekser å samenlingne to bloggsider. Vi hadde tre muligheter og jeg valgte Ja, vi elsker og oslostil. Disse sidene har begge to sine egene særtrekk som gjør det interesant å lese på dem. "Ja vi elsker" bloggen er en ironisk, humoristisk side der en svenske uttrykker seg for sine meninger om spesielle norske ting og mat. Mens "Oslostil" bloggen er en særegen blogg der noen har et prosjekt som går på å gå rundt i Oslo å ta bilder av de med egen klesstil. Det er jo ganske morsomt å se hva slags stiler og (for spesielt jenter) hvilke klær de har på seg.

Begge bloggene har sine særtrekk og gjør dem spesielle. På "Ja vi elsker" siden har bloggeren lagt ut en link til "Norske ord som ikke finnes på svensk", og denne siden viser seg å være veldig morsom. Innleggene er humoristiske og bloggeren får uttrykke sin egen mening. På den andre bloggsiden finner vi masse bilder og lit tekst. Dette gjør oss interiserte med en gang fordi bildene har mennesker med sin egen stil som kaprer vår interesse.

Hvis man skal sammenlingne bloggsidene teoretisk vil jeg si at "oslostil" siden er en side som er ikke-lineær tekst med en konstruksjon som ligner mest på trestruktur. Mens "Ja, vi elsker" er en side som har stjernestruktur og har et ikke-lineær tekst.

Ved å sammenligne disse sidene vil jeg si at de er litt like ved den humoristiske og iteressekaprende måten, men på en annen side veldig ulike. motesiden er ikke blogging det er bilder mens på den andre er det blogging og andre morsomme ting.

0 kommentarer: