CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

7. apr. 2008

Mannen som elsket Yngve

Regissør: Stian Kristiansen

Produsent: Yngve Sæther

Forfatter: Tore Rudberg

Premiære: 14. Februar 2008

Sjanger: Drama/Kjærlighet

Skuespillere: Rolf Kristian larsen (Jarle Klepp), Ole Christoffer Ertvåg (Yngve Lima), Ida Elise Broch (Chatrine Halsnes), Arthur Berning (Helge).


Terningkast: 5


Handling:

Året er 1989 rundt om i verden skjer det forandringer. Berlin Muren faller, og det gjør også Jarle Klepp. Jarle Klepp er en gutt som går på Kongsgård HS i Stavanger. Er sanger i sitt eget punkband, Matias Rust Band sammen med vennene Helge og Anders. Han har en kjæreste, Chatrine, og de er veldig forelsket i hverandre.

En dag begynner det en ny gutt i klassen, Yngve, og alt forandrer seg. Denne gutten har en effekt på Jarle som han selv ikke kan forklare. Han blir ufrivillig forelsket i Yngve, som er en tennis-spillende, herlig person. Dette forandrer alt i Jarles liv.

Vurdering:

Denne filmen er en veldig god film. Filmen har en effekt som kan få en til å gråte eller le, den gir deg en god følelse og noe å tenke over. Skuspillerne gjør en kjempe jobb, og til å være så unge er de veldig flinke.

Ida Elise Brohc har forbedret seg veldig fra sine forrige presentasjoner. Rolf Kristian Larsen gjorde filmen klomplett, han gjorde rollen som Jarle helt perfekt. Arthur Berning er den "morsomme" og får en til å le.

Filmen gjorde et godt inntrykk og den lå opp til forventningene. Anbefaler filmen på det sterkeste til alle unge voskne og voksne.

1 kommentarer:

Caroline sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.